Hoog in de mode: de populairste hoge sneakers van dit moment

2 min read

Hoge sneakers zijn al jaren een populaire keuze. Of je nu houdt van een sportieve look of juist op zoek bent naar een casual schoen, er is altijd wel een paar hoge sneakers die bij jouw stijl passen. Maar welke sneakers zijn op dit moment het meest in de mode? In deze blog zetten we de populairste hoge sneakers van dit moment voor je op een rijtje.

Nike Air Force 1

De Nike Air Force 1 is al jaren een klassieker onder de hoge sneakers. Het is dan ook geen verrassing dat dit model nog steeds razend populair is. De sneakers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen en zijn daardoor voor veel outfits geschikt. Of je nu een casual jeans draagt of een stoere sportoutfit, de Nike Air Force 1 past er altijd bij.

Adidas Superstar

Net als de Nike Air Force 1 is de Adidas Superstar al jarenlang populair. Dit model heeft een sportieve uitstraling en is daardoor ideaal voor een casual look. De sneakers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen en zijn daardoor geschikt voor verschillende outfits. Door het tijdloze design van de Adidas Superstar, kun je deze sneakers nog jaren dragen.

Converse Chuck Taylor All-Star

De Converse Chuck Taylor All-Star is al sinds de jaren 70 populair onder jongeren. Deze sneakers hebben een vintage look en zijn daardoor ideaal voor een urban streetstyle. De Chuck Taylor All-Star is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen en is daardoor geschikt voor verschillende outfits.

Vans Sk8-Hi

De Vans Sk8-Hi is een sportieve sneaker die perfect is voor een casual look. Dit model heeft een high-top design en is daardoor geschikt voor elk seizoen. De Vans Sk8-Hi is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen en is daardoor geschikt voor verschillende outfits.

Puma Cali

De Puma Cali is een relatief nieuw model hoge sneaker, maar de populariteit stijgt snel. Dit model heeft een sportieve uitstraling en is daardoor ideaal voor een casual look. De Puma Cali is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen en is daardoor geschikt voor verschillende outfits.

 

Bron: La Strada Sneakers